Fotogalerija: Božićni sajam u Pazinu

Božićni sajamDanas je prva subota održavanja Božićnog sajma u Pazinu, u sklopu programa “Veseli prosinac”. Kako je to izgledalo u gradu, pogledajte kroz nekoliko slika.

Program Božićnog sajma pogledajte ovdje.

MP / iPazin.net

Božićni sajamBožićni sajamBožićni sajamBožićni sajamBožićni sajamBožićni sajamBožićni sajamBožićni sajamBožićni sajamBožićni sajamBožićni sajam

5 komentara na “Fotogalerija: Božićni sajam u Pazinu”

 1. znam napisao:

  znam da nema veze s temom, ali baš zato da postane malo čitanije. :-) živim u centru grada i pun mi je kufer dernjave (uzvikivanja seljačkih psovki, rušenja štandova, bacanja megi, vrištanja maloljetnica) oko glavnog trga svakog vikenda, a naročito subotom. Epicentar je izgleda caffe bar millenium koji glazbom privlači maloljetnike ruralnog misaonog podneblja (u negativnom smislu riječi), pa bi molio policiju da se barem koji put pojavi oko toga bara (tržnica) subotom oko 23-0 sata. garantiram da bi imali materijala za napunit državni proračun, ali apeliram da ipak krenu s opomenama. u nadi da ipazin čitaju i pripadnici “nijedne nema bolje” lijep pozdrav!

 2. men napisao:

  pusti dicu da žive a tebi ako smeta ima mjesta u nekim domovima umirovljenika

 3. znam napisao:

  reterdirani men, u centru grada žive ljudi. Radni ljudi, djeca, starci koji pokušavaju po noći spavati i imaju na to svako pravo. Gomila pijane mladeži ispred kafića millenium odnosno oko tržnice jest problem za stanare koji tamo žive (ne tiče me se društvena strana priče) zbog konstantne buke koju moraju slušati svakog vikenda ispod svojih prozora. Postoje magnus, kukuriku i ostala mjesta koja su pogodna za noćne izlaske, ali mjesta usred stambene zone to nisu i neće bit.

 4. polis napisao:

  tako je
  mlade u disko
  pandure u šetnju

  vero,,mogli bi i na šetalište pasat,oko 18.30 kad toj dici fini škola
  (dok se neki ne rovina ……glupe petarde)

 5. Sugest napisao:

  Pozdrav svima!
  Ako smatrate da je problem u nekom konkretnom kafiću i njegovoj klijenteli koja evidentno remeti kulturnu satnicu i dnevni red, predlažem da se javite predsjedniku Mjesnog odbora koji je prva instanca za takvo što. Od tuda ide dopis gradskom odjelu za Gospodarstvo i Komunalnom, a može i na policiju.
  Za sve info zovite u gradsku upravu na 624 111 i tražite kontakt predsjednika MO. Bez straha, ovo je legitimno i POTREBNO da bi se razlučilo dobru od loše prakse, a time i dozvole za produljeni rad sad za blagdane i ubuduće (za što se konzultira MO).
  Boh!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.