Fotogalerija i video: Ekstremni sportaši u adrenalinskom parku Glavani

2Jučer su vozači iz biciklističkog kluba TNT iz Pazina odradili javni trening u andrenalinskom parku u Glavanima. Članovi kluba dan su ranije pripremili skokove u parku, a jučer su na zadovoljstvo posjetitelja dan proveli u uvježbavanju različitih trikova. Sedmero ekstremnih spustaša – Marko Šišović, Robert Jedrejčić, Marin Jakovčić, Luka Širol, Dominik Rusac, Toni Merklin i Deni Floričić skakali su sa šestmetarskog skoka. U malom internom nadmetanju najdalje je skočio Toni Merklin koji je uz dobar zalet skočio čak 11 metara i 10 centimetara.

Veliku pažnju posjetitelja privukao je i Paulo Valenta koji se bavi freeride dirt jumpom. Trikovi kojima prkosi zakonima fizike oduševio je sve okupljene, te ističe kako ovakvim treninzima usavršava upravo one najteže trikove. Iako se čini kako Paulo trikove obavlja s velikom lakoćom iza njih stoji mnogo truda, a sam kaže kako ništa nije teško kada se nešto voli.

Nakon službenog dijela treninga sportaši su isprobali i sprave u Glavani Parku. „Najstrašnije je poć na ljuljačku. Tri puta strašnije nego skočit onaj skok dole. Još se tresen.“ – izjavio je državni prvak u downhillu Marko Šišović nakon što se bacio sa 11 metarske ljuljačke.
Vozači iz biciklističkog kluba jučer su zasigurno pridjev ekstremno podigli na jednu sasvim novu razinu.

Autori fotografija su Andreas Kancelar i Davor Vuković.

1 komentara na “Fotogalerija i video: Ekstremni sportaši u adrenalinskom parku Glavani”

  1. BK TNT Pazin napisao:

    više fotografija možete pogledati na ovom linku:

    http://on.fb.me/1HEbfUI

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.