Fotogalerija: Ivo Josipović na Danima meda u Pazinu

IMG_6513Danas je u Spomen domu u 11 sati svečano otvorena manifestacija 8. Dani meda. Ove je godine otvaranju prisustvovao i predsjednik Ivo Josipović zajedno sa brojnim drugim uzvanicima. Predsjednik je nakon otvaranja obišao izložbu, porazgovarao sa izlagačima i fotografirao se sa pčelarima. Nakon obilaska Spomen doma zaputio se sa istarskim političarima u Gradsku kavanu. Fotogaleriju pogledajte u nastavku.

7 komentara na “Fotogalerija: Ivo Josipović na Danima meda u Pazinu”

 1. Anonimno napisao:

  to je Josipović došao Sonji čestitati na novom mandatu?

 2. grtalica napisao:

  A gdje su večeras ralice? Svaka čast radnicima usluge jučer su odlično očistili grad, ali očito je gradskoj upravi važnije kako će ispasti pred Predsjednikom nego pred građanima koji su ga izabrali… jao jao

  1. amijandr napisao:

   Uvijek me iznova iznenade gunđavi persone kojima je kriterij za ocjenu njihov vidokrug od 300×300 metara, na osnovu čega donose ocjenu za cijelu Pazinštinu, a prema potrebi i Istru.
   Zahvaljujući mojem noćnom nespavanju, mogu ti potvrditi je u 6h bilo čuti i vidjeti bagere, ralice i ostale strojeve, a gradske ulice su u 6 bile prođene strojevima. Slično je bilo i prije jednog dana.
   Nađi si posla i preokupacije da ne gnjaviš ljude ovakvim komentarima.

   1. blek napisao:

    Ne trabunjaj bez veze. Bilo nas je vani cijelu noć, grad je bio neprepoznatljiv (idila, ali ne za vozače) Zar se grad za vozače otvara u 6 sati ujutro??? I ono što su prošli ralicama, ostavili su 3cm snijega na cestama tako da se sve pretvorilo u živi LED a soli ni za lijeka.

 3. zkm napisao:

  kad netko sere, onda ja to ne mogu progutat, a blek ti ga onako na debelo…
  Idi, pa čisti u 3 ujutro dok pada snijeg drugi put. Pokaži primjer

  1. blek napisao:

   Ne lupetaj, u 3 i pol je prestalo padat. do 8 se nije očistilo. A kome da budem primjer? tebi koji ih braniš. Ne kužiš kurca kao ni oni. Plaćaj ih i dalje za NE čišćenje preko cestarina i ostalih dadžbina koje ti uvaljuju na tehničkom.
   Za tvoju informaciju, plaćaš im sol, a oni ti jedva na cestu puste batudu.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.