Fotogalerija: Na jezeru Cerovlje održan Županijski kup u lovu ribe udicom na plovak

OLYMPUS DIGITAL CAMERADana 12.05.2013. godine na jezeru Cerovlje održan je Županijski kup(u lovu ribe udicom na plovak), koji je pred-natjecanje za kvalifikacije na Završnicu kupa Hrvatske. Organizator natjecanja bio je ŠRSIŽ a domaćini natjecanja ŠRD Pazinčica Pazin.

Nastupile su tri ekipe županijskog saveza:
1.) ŠRD Istra Buje ( u sastavu: Miroslav Radošević, Kristijan Stolnik, Alen Pintar te kapetan ekipe Stjepan Pintar),
2.) ŠRD Mrena Buzet (u sastavu: Dragan Počekaj ujedno i kapetan ekipe, Edib Mešić i Milan Stojko),
3.) ŠRD Pazinčica Pazin ( u sastavu: Flavio Russi, Mario Plejić, Nikola Zidarić te kapetan ekipe Dean Velenderić).

Prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRD Istra Buje sa osvojenih 5 negativnih bodova, drugo mjesto zauzela je ekipa ŠRD Pazinčica Pazina sa osvojenih 6 negativnih bodova i treće mjesto pripalo je ekipi ŠRD Mrena Buzet sa osvojenih 7 negativnih bodova. Ribolov je bio izrazito dobar te su sve tri ekipe zajedno ulovile 21,127 kg ribe koja je nakon vaganja vraćena u vodu.

Sve ekipe stekle su pravo nastupa na zadnjim kvalifikacijama na natjecanju 6. Ribolovne zone koja će se održati 26.05.2013. godine na jezeru Štikada u Gračacu, od kuda samo dvije prvoplasirane ekipe ostvaruju pravo nastupa na Završnici kupa Hrvatske, koje se održava u srpnju ove godine na jezerima u Donjem Miholjcu.

Najbolji pojednični plasman ostvario je Mario Plejić sa ulovom od 4,902 kg. Natjecanje su vodili delegat (ŠRSIŽ) Matija Panić, vrhovni sudac Đorđe Velenderić, tajnik natjecanja Marijana Panić i kao predstavnik domaćina Massimo Russi, javljaju iz Društva.

 

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.