Fotogalerija: Nova sportska dvorana u Pazinu

IMG_4988Radovi na izgradnji i uređenju nove školsko-sportske dvorane su pri kraju. Službeno otvaranje i predaja na korištenje osnovnoj i srednjoj školi, klubovima, udrugama i građanima planira se prvog dana školske 2014./2015. godine, odnosno u ponedjeljak 8. rujna 2014. godine. Radovi na dvorani završeni su dva mjeseca prije roka a dvorana je trenutno u fazi opremanja.

Prije službenog otvaranja u 9. mjesecu, dvoranu su razgledali gradski vijećnici i gradonačelnik Renato Krulčić, uz stručno vođenje arhitekta Berislava Iskre. Pogledajte fotogaleriju u nastavku članka.

Fotografije omogućili Ghia & Netlex

4 komentara na “Fotogalerija: Nova sportska dvorana u Pazinu”

 1. .. napisao:

  Lijep je objekt, ali sanitarije su ajme majko! Ugradbeni vodokotlići i viseće školjke bi puno modernije izgledale, a i lakše bi se održavalo. Ovako izgleda kao wc od prije 10 godina, a ne wc u novoj dvorani..

 2. kilroy napisao:

  A nazalost ti WC-i nece biti dugog vijeka (pobrinuti ce se nasa vrla omladina), tako da ako bude trebalo popravljati, bolje da bude jeftinija klasika..

 3. Losaakustika napisao:

  Radi punih poprečnih greda dvorana nije akustična, pa se u njoj neće moć održavat koncerti, osim ako se grede ne premoste platnom. Koncept stropa je izveden kao klasična industrijska hala sa betonskim elementima, u ovom slučaju drvenim, pune poprečne grede razbijaju zvuk i nakon tri četri grede on postaje buka. Odavno napušten koncept. Isti problem je i u dvorani boćališta. Pa dobro, koncerti i nisu baš namjena ove dvorane.

  1. Koncert napisao:

   Tko je spominjao koncerte u ovoj dvorani? Uz boćalište i dvije koncertne dvorane spomen doma, i ovo će biti koncertni prostor? Super što ima toliko koncerata, pa je stvarno potreban još jedan prostor.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.