Fotogalerija: Nova sportska dvorana u Pazinu

IMG_4988Radovi na izgradnji i uređenju nove školsko-sportske dvorane su pri kraju. Službeno otvaranje i predaja na korištenje osnovnoj i srednjoj školi, klubovima, udrugama i građanima planira se prvog dana školske 2014./2015. godine, odnosno u ponedjeljak 8. rujna 2014. godine. Radovi na dvorani završeni su dva mjeseca prije roka a dvorana je trenutno u fazi opremanja.

Prije službenog otvaranja u 9. mjesecu, dvoranu su razgledali gradski vijećnici i gradonačelnik Renato Krulčić, uz stručno vođenje arhitekta Berislava Iskre. Pogledajte fotogaleriju u nastavku članka.

Fotografije omogućili Ghia & Netlex

4 komentara na “Fotogalerija: Nova sportska dvorana u Pazinu”

 1. .. napisao:

  Lijep je objekt, ali sanitarije su ajme majko! Ugradbeni vodokotlići i viseće školjke bi puno modernije izgledale, a i lakše bi se održavalo. Ovako izgleda kao wc od prije 10 godina, a ne wc u novoj dvorani..

 2. kilroy napisao:

  A nazalost ti WC-i nece biti dugog vijeka (pobrinuti ce se nasa vrla omladina), tako da ako bude trebalo popravljati, bolje da bude jeftinija klasika..

 3. Losaakustika napisao:

  Radi punih poprečnih greda dvorana nije akustična, pa se u njoj neće moć održavat koncerti, osim ako se grede ne premoste platnom. Koncept stropa je izveden kao klasična industrijska hala sa betonskim elementima, u ovom slučaju drvenim, pune poprečne grede razbijaju zvuk i nakon tri četri grede on postaje buka. Odavno napušten koncept. Isti problem je i u dvorani boćališta. Pa dobro, koncerti i nisu baš namjena ove dvorane.

  1. Koncert napisao:

   Tko je spominjao koncerte u ovoj dvorani? Uz boćalište i dvije koncertne dvorane spomen doma, i ovo će biti koncertni prostor? Super što ima toliko koncerata, pa je stvarno potreban još jedan prostor.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Anketa

Sviđa li vam se odabir izvođača na Rimu 2018?


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 7 dana
Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2018.