Fotogalerija: Odlična akustična večer uz Stand by

Stand bySinoć je u gradskoj kavani akustični duo “Stand by” malobrojnim zainteresiranim pazincima pružio pravu glazbenu poslasticu. Pazinac Nenad Dorčić na gitari i pjevačica, buzećanka Martina Hrvatin otpjevali su rock standarde, pop klasike i nove hitove u svojim obradama, ne ostavljajući nikoga ravnodušnim izvedbom.

Započevši večer s pjesmama “It’s got to be perfect” i “Dio tebe” mladi glazbenci odmah su pridobili publiku. Naizgled vrlo jednostavna postava sa samo jednim instrumentom, na koju, slušajući izvođače takve vrste zabave, nismo navikli, u potpunosti je nadoknađena izvrsnim slaganjem glasova. Dok bi neki slušatelji očekivali duet kroz sve pjesme, Martina i Nenad aranžmane su složili tako da kroz pjesmu dominira jedan vokal, a drugi ga tek povremeno prati, stvarajući potpuni doživljaj pjesme, na njihov način.

Odlučivši se više na mirniji repertoar, uzevši u obzir tip publike koji ih je slušao, nizali su se hitovi “Hand in my pocket” Alanis Morissette, “What’s up” 4 non blondes i “Torn” Natalie Imbruglie u kojima je Martina pokazala svoje zavidne glasovne mogućnosti. U drugim pak pjesmama, poput “I’m yours” Jasona Mraza i “Let it be” Johna Lennon Nenad je glasovno dominirao i spretno se pratio na gitari.

Dvojac, koji je svirao u tri seta, za kraj je ostavio “Proud Mary” u verziji Tine Turner,  Rihanninu “Umbrellu” i “Grad iz snova” pulske grupe Nola. Publika je svoje zadovoljstvo izvedbama redovito nagrađivala pljeskom, a onima koji nisu bili može biti žao.

KP / iPazin.net

Stand byStand byStand byStand byStand byStand byStand byStand byStand by

1 komentara na “Fotogalerija: Odlična akustična večer uz Stand by”

  1. PufPant napisao:

    a slike publike? atmosfera i to?

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.