Fotogalerija: Pazinski inženjeri uspješni na EBEC natjecanju u Mariboru

2Mladi inženjeri Paolo Dagostin, Josip Širol, Toni Mofardin i Aleksandar Bibulić, svi iz okolice Pazina, nakon 1. mjesta osvojenog na razini Hrvatske osvojili su 2. mjesto na regionalnom EBEC (European BEST Engineering Competition) natjecanju u Mariboru.

Projekt EBEC Zagreb – Dani inženjera održao se u razdoblju od 18. – 22. ožujka u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva, dok se međunarodni EBEC Alpe – Adria održao u svibnju u Mariboru gdje su se natjecali mladi inženjeri iz Njemačke, Austrije i Slovenije.

Mladi Pazinci natjecali su se u kategoriji “Team design” u kojoj studenti koristeći svoje vještine i kreativnost, od prethodno zadanog materijala, konstruiraju napravu koja samostalno u određenom periodu izvršava unaprijed zadanu radnju.

U Mariboru zadatak je bio napravit “Shooter” – spravu koja puca lopticu na gol i “Counter” – spravu iza gola koja broji golove.

2. mjesto na ovako velikoj manifestaciji gdje je najbitnije zapošljavanje studenata u njihovoj struci je hvale vrijedan uspjeh te se tim natjecanjem omogućuje studentima direktno ostvarivanje kontakata s poslodavcima.

iPazin portal

2 komentara na “Fotogalerija: Pazinski inženjeri uspješni na EBEC natjecanju u Mariboru”

  1. Damir Ćus napisao:

    BRAVO PAZINSKI INŽINJERI I PAZINSKI KOŠARKAŠI TONI-MOFA I PAOLO-YUBI ZLATNE 90 GENERACIJE! VELIKE ČESTITKE! DAMIR.

  2. . napisao:

    Bravo dečki

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.