Fotogalerija: Pazinski košarkaši odradili još jedan ljetni kamp

kosarkaski_kamp_2013_2Pazinski košarkaši uvijek u istom terminu odradili su još jedan kamp po imenu “mladi za mlade”. Najmlađi polaznici imali su tek sedam godina, a kamp je trajao tjedan dana.

Najviše tereta u radu kampa podnijeli su Jerko Ćus, Nermin Hodžić, Ivor Sirotić, Dario Lukšić i Nevio Ferenčić. Pomagali su im Leo Sirotić, Dino Fonović, Ante Ćus, Fabio Gržinić, Nereo Gržinić i Marko Tomac. U rad kampa bili su uključeni i Nikša Buretić kao trener i Tedi Daus kao pomagač.

Završnu večer za roštiljem perfektno je odradio Ninni Sirotti uz asistenciju Uga Matijašića. Gosti kampa bili su pazinski ex trener Toni Cerin i član dream teama košarkaške reprezenatcije Hrvatske iz Barcelone Aramis Naglić na povratku sa svog kampa u Umagu.

Tradicionalni posljednji dan održane su utakmice i hakle, a nakon toga bilo je do kasno u noć zajedničko druženje uz pizze, roštilj, piće i glazbu. Curice i dečkići oduševili su mame, sestre i tate i drugu rodbinu. Treneri im daju kratki predah uz individualne zadatke, te nakon toga slijedi opet ekipni trening. U Pazinu gradu košarke kraljica igara se i dalje živi, javljaju iz kluba.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.