Fotogalerija: Proslava praznika rada u Pazinu

Prvosvibanjska zora u Pazinu počela je tradicionalno zvucima Limene glazbe Pazin koja je od šest do devet sati obilazila grad budeći građane i pozivajući ih na proslavu Praznika rada. Na livadama bivše vojarne “Veli Jože”, u organizaciji Grada i Motokluba “Indians Croatia”, po treći su put organizirali prvomajsku proslavu.

Organizatore je poslužilo lijepo vrijeme, a osim što je podijeljeno 500 porcija kuhanog graha i oko 200 litara piva, bilo je tu žive glazbe Folklornog društva Pazin te natjecanje u pljočkanju. Za mlade članove pazinskog KK Ghia staff održan je košarkaški turnir, a za ostalu je djecu gradsko Društvo “Naša djeca” organiziralo štafetne sportske igre (skakanje u vrećama, potezanje konopa, graničar…) te zanimljivu radionicu izrade zmajeva. Igrali su se stolni tenis, badminton te frizbi. U kasne popodnevne sate i navečer posjetitelje je zabavljao riječki acoustic bend Tri kralja.

Spomenimo da su se u Troštima pokraj Pazina, u geografskom središtu Istre, održali tradicionalna brdska biciklijada, boćarski turnir te turnir u briškuli i trešeti.

glasistre.hr / foto: iPazin.net, KK Ghia Staff

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.