Fotogalerija: Prvaci se stvaraju u off sezoni

2Državni prvaci u downhillu, Pazinjani Dubravka Družeta i Marko Šišović uspješno su priveli kraju natjecateljsku sezonu 2014. Oboje su ove godine obranili naslove državnih prvaka na državnom prvenstvu koje se održalo u lipnju na Ivanščici. Pripreme za sljedeću sezonu već su počele, a Družeta i Šišović su nakon sezone odlučili napraviti klupski transfer, pa će sezonu 2015. voziti u biciklističkom klubu „TNT“ iz Pazina.

Družeta je ove godine osvojila Hrvatski kup, prvo mjesto na masovnom downhillu Matadown u Italiji, a u paru s Robertom Jedrejčićem osvojila je sjajno 12. mjesto na utrci 24h Race the Night u austrijskom Semmeringu.

Biciklistički klub „TNT“ iz Pazina za sezonu 2015. okupio je pobjednički tim vozača koji se natječu u disciplinama downhill, enduro te dirt jump freeride; oni su: Dominik Rusac, Robert Jedrejčić, Luka Širol, Marin Jakovčić, Toni Merklin, Vjekoslav Kršanac te Paulo Valenta.

Spomenimo još i mladog vozača, sedamnaestogodišnjeg Denija Floričića koji je nakon svoje prve sezone u kategoriji Junior stigao do sjajnog 4. mjesta u hrvatskom downhill kupu.

Vozačima sada predstoje zimski treninzi i pripreme za sljedeću sezonu kako bi i dalje nastavljali nizati sjajne rezultate.

Foto: Andreas Kancelar i Davor Vuković

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.