Fotogalerija: Svečano otvorenje fitness dvorane u domu za odrasle osobe

Brkac2013_3Povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja danas je u Brkaču, u Domu za psihički bolesne odrasle osobe Motovun, otvorena novouređena fitness dvorana. Rezultat je to akcije koju je pokrenuo Košarkaški savez Istarske županije s ciljem nabave opreme za sportsku rekreaciju korisnika Doma. Pored Saveza u akciju su se uključili Općina Motovun, Grad Rovinj, Grad Pazin, Općina Vižinada i tvrtka GIP d.o.o. iz Karojbe. Na donaciji, čija ukupna vrijednost iznosi 12.900,00 kuna, zahvalio se ravnatelj doma Boris Demark, a donatorima, uz čiju pomoć je nabavljena sportska  oprema, uručene su zahvalnice.

U prigodnom programu koji je održan u velikoj dvorani Doma, pred brojnim gostima i uzvanicima nastupili su najprije gosti iz Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile, koji su kroz polusatni program prisutnima prikazali dio aktivnosti i programa Škole. Nakon pozdrava ravnatelja, profesora Josipa Šiklića, nastupili su učenici Škole predstavljajući djelo Biskupa Dobrile, čije ime škola nosi. Program je upotpunjen nastupom recitatora, dramske skupine, nezaobilaznih Rožica i vrsnih mladih glazbenika, učenika Pazinske gimnazije.

O Svjetskom danu zdravlja i važnosti bavljenja sportom kao oblikom prevencije zdravstvenih tegoba govorile su socijalna radnica Doma Marija Tokić i fizioterapeutkinja Danijela Jurković. U zabavnom dijelu programa nastupio je domski sastav kojeg sačinjavaju Livio, Nerea, Giorgio, Pal, Rizo i Boris, a potom se prigodnim skečom na temu zdravlja predstavila dramska družina Doma u sastavu Milena, Milan i Danijel.

Susret u Domu bio je prigoda da se domaćini i gosti bolje upoznaju, predstave svoje postignuća i dogovore buduću suradnju.

Info: Boris Demark

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.