Fotogalerija: Vandalizam u Pazinu: Razbijena kućica na mostu Vršić

kucica_jama_2014_1Kućica na pazinskom mostu Vršić, koja je služila za prodaju karata za pješačko-poučnu stazu kroz Pazinsku jamu, nastradala je od nepoznatih osoba u noći iz subote na nedjelju.

iPazin.net

5 komentara na “Fotogalerija: Vandalizam u Pazinu: Razbijena kućica na mostu Vršić”

 1. wrongwaypedro napisao:

  krivo usmjerena agresija. budale.

 2. poslijednjapomast napisao:

  Pravo usmjerena agresija,protiv debilnih kućica,iz kojih se naplaćivala ulaznica u jamu,po meni apsolutno neosnovano,tako da podržavam uklanjanje istih

  1. kifameno napisao:

   WTF?! to ča si je neki zaradi đeparac delajući tamo i usmjeravajući turiste, to ča se svake godine moraju staze nanovo uredit?? ajoooh kakovih sve budala ima na oven svetu…

 3. noi napisao:

  i jenen pazinjanu je došlo da stori isto to lani ili predlani kad ga osoba koja je tamo delala (taj pazinjan ni ima delo) ni stila puštit da prošeta kroz jamu. naravno da ni to stori ali poanta je jasna. taj isti sad ima delo ali mislin da bi ipak počeka dan kad se ne naplaćuje ili dan kad je neki razbi kućicu da se prošeta kroz jamu :)
  btw ki god je to stori forši je moga iskoristit vrime kad panduri spiju zimski san pa malo spilit ta drva i posložit da bude pazinjanima za staknut, forši bi dobi još kakov plus bod.

 4. da, da napisao:

  Đeparac se more zaradit i bez da se Pazinjanima naplaćuje ulaz za u PAZINSKU JAMU a kućica je zaista bila debilna što ne opravdava ovaj čin ali svako zlo za neko dobro,možda sad postave nešto što sliči na kućicu a možda se sjete pa postave i koji koš blizu i puste Pazinjane bez naplate u PAZINSKU JAMU.Usput, nije mi jasno zač breki ne smiju u jamu? Ča, kad dojde turist da breka teleportira preko? Na koji način?

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.