Fotonatječaj »Voda u njedrima Istre«

foto: hrphotocontest.hrRaspisan je treći fotonatječaj Grimalda 2009. s temom »Voda u njedrima Istre«, a rok za predaju radova je 10. travnja.
Autori izabranih fotografija bit će nagrađeni, a one će biti izložene na susretu mladih svirača tradicionalnih instrumenata »Supci pud mavricun« 26. travnja. Prebivalište autora nije uvjet za sudjelovanje, ali fotografije u formatu A4 moraju biti načinjene u Istri.

Klasično razvijene ili kvalitetno printane fotografije se šalju poštom na adresu Udruga mladih Pagubice, Pagubice 1, Cerovlje 52402, a u omotnici mora biti ispisana šifra, podaci o fotografijama (naslov, tehnologija, godina nastanka) bez podataka o autoru. Uz radove potrebno je priložiti zatvorenu omotnicu, označenu istom šifrom, u kojoj se nalaze podaci o autoru (ime i prezime, godina rođenja, školovanje, zanimanje, mjesto stanovanja, adresa i kontakti). Svaki autor može poslati poštom, u istoj omotnici, najviše 10 fotografija (svaka mora biti označena šifrom i naslovom rada).
Radove će ocjenjivati stručni žiri: Miranda Legović, Lovorka Lukani i Eugen Borkovsky. Podrobnije informacije mogu se dobiti na e-mail adresi predsjednika Udruge mladih Pagubice Igora Blagonića [email protected], koji zajedno s pazinskim Društvom likovnih stvaratelja organizira natječaj.

Anđelo Dagostin
Glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.