Fotonatječaj PhotoCITY

kaf_photocity_2014Od 15.03. započinje 4. po redu fotonatječaj PhotoCITY. Trajat će 3 tjedna, do 05.04. Klub amaterske fotografije iz Svetog Lovreča poziva sve fotografe, amatere ili profesionalce stvaranju vlastitog doživljaja putem fotografskog medija na temu ‘Na brdovitom Balkanu’.

Naime, ove godine natječaj je usmjeren ka autorima s područja bivše države, i jedino državljani tih zemalja (s područja bivše Jugoslavije) imaju mogućnost učešća. Nagradni natječaj je potpuno besplatan, a fond nagrada je kao i dosad prilično primamljiv široj publici.

Glavna nagrada za najbolju fotografiju je 3-dnevni turistički aranžman za do 6 osoba u suvremenoj bogato opremljenoj mobilnoj kućici u autokampu Zelena Laguna u Poreču. Sponzor ove vrijedne nagrade je Istria Mobile homes iz Poreča. Ostale vrijedne nagrade možete pogledati na http://www.kaf-lovrec.hr/pc14/. Putem te stranice, učesnici natječaja prijavljuju svoje radove.

Prijave se obavljaju isključivo putem interneta, u dostupnom obrascu, a pravilnik možete pročitati na http://kaf-lovrec.hr/site/assets/files/1203/photocity_pravilnik2014.pdf. Proglašenje pobjednika i otvorenje izložbe biti će u nedjelju, 13. travnja, nakon čega će organizator prirediti svečano proglašenje pobjednika, ali i selektiranu izložbu najboljih radova u galeriji ‘Placa’ u Svetom Lovreču.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.