U „Galeriji Pićan“ otvorena izložba fotografija „Plan bijega: Australija“

U organizaciji Galerije Pićan u nedjelju 14. kolovoza u Pićnu otvorena je samostalna izložba fotografija Dijane Klarić pod nazivom “Plan bijega: Australija”.

Izložba „Plan bijega: Australija“ nastala je tijekom Dijaninog tromjesečnog samostalnog putovanja po Australiji, u proljeće 2012. godine. Dijana je proputovala velika australska prostranstva od Melbournea preko Sydneyja do Brisbanea, penjala se na Viktorijanske Alpe i planine Grampians, kupala se na dugim pješčanim plažama otoka North Stradbroke na Velikom koraljnom grebenu, kampirala s klokanima, hodala po šumama Tasmanije…
Brojne pustolovine koje je tamo doživjela uhvatila je objektivom fotoaparata, a one su je potaknule i na koncept same izložbe i ideju vodilju: život je kratak i treba ga iskoristiti najbolje što možemo, penjati se na planine, juriti biciklom, istraživati nove zemlje, prepuštati se pustolovinama koje nabraja u naslovima svojih deset najljepših fotografija iz Australije.

Izložba „Plan bijega“ ujedno je i poruka koju je Dijana ostavila za sobom, savjet kako pobjeći od kolotečine i živjeti život punim plućima.

Izložba ostaje otvorena do kraja sredine rujna 2016.godine.

regionalexpress.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.