Godišnje nagrade Media Servisa: Sanader političar godine a Bilić osoba godine

foto: Davor Pongračić / CROPIXGodišnju nagradu Media servisa, koja se dodjeljuje drugu godinu zaredom, dobili su ponovno Ivo Sanader za političara godine i Ivica Todorić za gospodarstvenika godine, dok je za sportaša godine prvi put izabrana Blanka Vlašić, za glazbenika godine posthumno Toše Proeski, a nagrada za osobu godine pripala je Slavenu Biliću.

Blanka Vlašić jedina je među laureatima i osobno primila nagradu (+ Kliknite na sliku za uvećanje )
ZAGREB – Riječ je o jedinstvenom izboru u Hrvatskoj jer pobjednike u pojedinim kategorijama tajnim glasovanjem bira 200-injak novinara, urednika, glavnih urednika, kolumnista te ravnatelja i direktora najznačajnijih medijskih kuća u Hrvatskoj.

Nagrade za 2007. uručene su na prigodnoj svečanosti i uz glazbeni program u zagrebačkom hotelu Regent Esplanade gdje su se okupili brojni novinari i predstavnici najvećih medijskih kuća u Hrvatskoj.

“Vjerujem da je dr. Ivo Sanader priznanje za političara godine dobio zbog istinskog promicanja tolerancije i mira te zbog velikih Vladinih projekata, a i činjenica da je ponovio izborni uspjeh i drugi put dobiva mandat potvrđuje da je on najbolji izbor”, rekla je potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadrana zahvalivši u ime predsjednika Vlade i novog mandatara Ive Sanadera na priznanju novinara koji su, kako je rekla, kritični i promatraju rad Vlade i premijera ‘pod povećalom’.

Primajući nagradu za poduzetnika godine u ime Ivice Todorića, potpredsjednica “Agrokora” Ljerka Puljić je zahvalila svima koji su znali vrednovati njegova postignuća i gospodarsku strategiju.

“U Agrokoru vjerujemo da bez uspješnog gospodarstva i dobrih tvrtki nema uspješne države”, rekla je i poručila kako bi bilo dobro da u Hrvatskoj ima više tvrtki poput Agrokora.

Blanka Vlašić nagradu je primila za sportaša godine. “To mi je prva nagrada takve vrste, ali, nadam se, ne i posljednja”, rekla je Blanka Vlašić zahvalivši na priznanju. Navela je kako će na Novu godinu imati dug i naporan trening, ali i da će nastojati biti u dobrom raspoloženju jer će joj onda, kaže, tako biti i cijelu slijedeću godinu.

Nagradu koju je posthumno za glazbenika godine dobio Toše Proeski primio je otpravnik poslova u veleposlanstvu Makedonije Stojan Rumenovski zahvalivši na priznanju u ime pjevača, njegove obitelji i cijele Makedonije.

“Hvala novinarima, ali i svim građanima koji su toliko nesebično voljeli Tošu”, rekao je Rumenovski izrazivši uvjerenje da će ljubav prema Toši i dalje povezivati naše dvije zemlje.

Slaven Bilić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, priznanje je dobio za osobu godine.

Bilić je sa svojim odabranicima razveselio brojne navijače izborivši plasman na Europsko prvenstvo koje će se održati u Austriji i Švicarskoj. U njegovo ime nagradu je primio Robert Prosinečki poželjevši svim građanima Hrvatske Sretan Božić i Novu godinu u ime nogometne reprezentacije.

Media Servis, osnovan 2003., najveća je privatna medijska agencija, u čijem su članstvu 43 radijske postaja i 13 lokalnih televizija. Godišnja nagrada Media servisa, u pet kategorija, utemeljena je lani.

Tportal.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.