Gourmet tour se nastavlja u konobama ‘‘Jelenić’’ i ‘‘Porto Salvore’’

jelenic_2014Na tiskovnoj konferenciji održanoj danas,  03. veljače 2014. godine, u Konobi „Jelenić“ u Pazinu, najavljene su nadolazeće „Istra gourmet tour“ večere koje će se održati u Konobi „Jelenić“ u Pazinu 06. veljače 2014. godine i u Restoranu „Porto Salvore“ u Savudriji 20. veljače 2014. godine.

Vlasnik Konobe „Jelenić“ Adriano Jelenić predstavio je bogatu gastronomsku ponudu svoje Istra gourmet tour večere na kojoj će gosti moći birati između mesnog i vegetarijanskog menija. U mesnom meniju biti će maneštra od koromača, njoki s domaćim raguom od kobasica, janjeći kotlet na žaru sa zelenim graškom, te desert Konobe Jelenić. Gosti koji se odluče za vegetarijanski meni isprobati će juhu od povrća, makaruni šparoge, rižu s povrćem i pohane tikvice, te nezaobilazni desert Konobe Jelenić. Budući da su mjesta ograničena, pozivaju se svi zainteresirani posjetitelji da svoj dolazak na večeru najave na broj: +385 (0)91 538 75 64.

Vlasnici Restorana „Porto Salvore“ u Savudriji, Anka i Livio Janko predstavili su svoja dva menija koja će ponuditi na Istra gourmet tour večeri 20.02.2014. godine. Prvi meni uključuje Tris koji se sastoji od bakalara, riblje paštete i folpi s rukolom, riblju juhu, file švoje na sezonskom povrću, te voćni kolač za desert. drugi meni ponuditi će mix fantaziju od tri vrste školjki, krem juhu s oštrigama, punjene lignje na palenti, te čokoladni kolač s mandolama za desert. Tijekom večere točiti će se vina Degrassi (Malvazija, Savignon blanc, Couve blanc).

Predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika g. Dušan Černjul i tajnik Obrtničke komore Istarske županije g. Eros Sorić osvrnuli su se na dosadašnji veliki uspjeh manifestacije Istra gourmet tour koja postaje sve prepoznatljivija i posjećenija, dok se istovremeno sve više ugostiteljskih objekata interesira za uključivanje i sudjelovanje u manifestaciji.

regionalexpress.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.