Gracijela Dedić organizirala prikupljanje novca za kupnju rentgena pulskoj općoj bolnici

RentgenGracijela Dedić je nakon iznenadne smrti kćeri smogla snage i pokazalo veliko srce potaknuvši skupljanje novca za pokretni rentgenski uređaj za pedijatrijski odjel pulske bolnice.
Na prigodnoj svečanošti danas je Pedijatrijskom odjelu pulske Opće bolnice predan pokretni rentgenski uređaj, vrijedan 160 tisuća kuna.

Prikupljanje novca potaknula je Gracijela Dedić iz Tara kraj Poreča.

Zahvalivši na daru, voditelj Pedijatrijskog odjela dr. Ognjen Mladinov kazao je kako je Gracijela Dedić tim činom pokazala veliko srce jer je, kako je kazao, “mukotrpno prikupljala novac u nakani da pomogne bolesnoj djeci”.

Gracijela, koja je iz svoje obiteljske tuge i nedaća, odnosno iznenadne smrti kćeri koja je bolovala od prirođene srčane mane, smogla hrabrosti za taj hvalevrijedan i nesebičan pothvat, zahvalila je svim darovateljima, posebno odgojno-obrazovnim ustanovama koje su sudjelovale u dobrotvornoj akciji.

Inače, prije nekoliko godina ona je svojom prvom dobrotvornom akcijom prikupila novac za nabavu višenamjenskog ultrazvučnog uređaja s doplerom u boji, vrijedan 660.000 kuna, također za spomenuti odjel.

Net.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.