Grad Pazin nagrađen priznanjem Good Practice Label

Grad Pazin je početkom godine prijavio projekt Pazi(n) proračun! na otvoreni Javni poziv za prijavu dobrih praksi u sklopu programa europske teritorijalne suradnje URBACT namijenjenog razmjeni iskustava među europskim gradovima.
URBACT-ov međunarodni tim stručnjaka uvrstio je projekt Pazi(n) proračun! među prvih 97 najboljih primjera dobre prakse od ukupno 270 pristiglih prijedloga iz 219 gradova te 29 različitih zemalja.


Gradu Pazinu će biti uručen elektronički i tiskani materijal radi razvoja prepoznatljivog vizualnog identiteta grada u kojem se provodi dobra praksa.
Od sredine lipnja URBACT-ov tim pokreće marketinšku kampanju radi promocije primjera dobrih praksi, a kao centralni događaj održat će se URBACT City Festival u Tallinnu (Estonija), u razdoblju 3. – 5. listopada 2017. godine. Festival je prilika za predstavljanje projekta na međunarodnoj razini, razmjenu iskustava i razvoj suradnje s drugim europskim gradovima. U sklopu festivala, Gradu Pazinu će i formalno biti dodijeljena oznaka URBACT Good Practice City.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.