Grad Pazin poziva zainteresirane izlagače za božićni sajam Veseli prosinac

veseli_prosinac_pazinGrad Pazin i ove godine organizira Veseli prosinac, manifestaciju koja uz organizaciju božićnog sajma okuplja i promovira ostale božićno-novogodišnje programe koji se u Pazinu odvijaju u drugoj polovici mjeseca prosinca.

Pozivaju se sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe, a koje imaju u svom asortimanu: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, orasi, lješnjaci, tradicionalni Istarski proizvodi (med, vino, rakija…), i druge predmete opće uporabe da iskažu interes za sudjelovanje na Božićnom sajmu. Sajam će se održati na štandovima u Pazinu u Ulici 25. rujna u razdoblju od 19. do 24. prosinca 2013. godine.

Sudjelovanje na Božićnom sajmu 2013. i korištenje štandova je besplatno, uz obavezu sudjelovanja svaki dan najkraće od 10 do 14 sati. Veličina štanda je cca 200cm x 100cm, sa sandukom i zaštitnom tendom. Prijavu je obavezno dostaviti na definiranom obrascu prijavnice koji možete preuzeti u Uredu Grada.

Prijave se zaprimaju do 05. prosinca 2013. godine ili do popunjenosti kapaciteta: na e-mail adresu: [email protected]  i/li [email protected], na adresu: Grad Pazin, Ured Grada; Družbe sv. Ćirila i Metoda 10, 52 000 Pazin. Pisane prijave trebaju stići do 6. prosinca 2013. godine u 15 sati. Za dodatne informacije možete se obratiti telefonom na broj: 052/635 091 (od 8 do 15 sati).

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.