Grad Pazin u finalu bolji od istarskih svećenika

Na sportskim terenima Istarskih cesta u Rogovićima kraj Pazina odigranje revijalni malonogometni turnir koji je peti put priredila pazinska Zajednica sportskih udruga uz pokroviteljstvo Grada Pazina, a koji je ujedno bio uvertira u sportska događanja koja će uslijediti sljedećih dana povodom pazinske pučke fešte Rim.

Ovogodišnje izdanje okupilo je tradicionalnih šest ekipa među kojima su se, nakon puno zanimljiv i neizvjesnih susreta, najboljim pokazali predstavnici Grada Pazina pojačani načelnicima Tinjana i Lupoglava . Do finalnog susreta došli su nakon stopostotnog učinka u skupini gdje su slavili nad ekipama Radio Istre (2:0) i PU Istarske (1:0), a gdje su im se nakon remija s Istarskim cestama(0:0) i pobjedom nad ekipom Istarskog pravosuđa (1:0) suprotstavili Istarski svećenici.

Pobjednički pehar podigli su nakon što su regularnih 1:1 uspješnijim izvođenjem udaraca s bijele točke pretvorili u konačnih 5:4 u svoju korist. Isto tako zanimljiv i neizvjestan susret odigran je za treće mjesto između prošlogodišnjeg pobjednika Istarskih cesta i PU Istarske, gdje je, nakon što je završilo 1:1, također odlučivao rulet udaraca sa sedam metara u kojem su više sreće imali “cestari”i na kraju slavili s 4:3.

Za pobjedničku ekipu ovogodišnjeg izdanja turnira, Grad Pazin igrali su Renato Krulčić, Danijel Maurović, Dragan Šipraka, Damir Milanović, Neven Rimanić, Mladen Rajko, Franko Baxa, Armando Lušetić i Robert Kuzma.

Glas Istre, 31.7.2011.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.