Gradonačelnik Grada Pazina posjetio Dnevni boravak za starije osobe u Pazinu

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, dana 1. listopada 2012. godine Gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić je zajedno sa svojim suradnicima pročelnikom Borisom Demarkom, višom referenticom za socijalnu skrb i zdravstvo Sanjom Selar te Tinom Horvat – vježbenicom u Gradu Pazinu, posjetio Dnevni boravak za starije osobe u Pazinu.

Tom je prigodom izrazio svoje zadovoljstvo što uz financiranje Ministarstva socijalne politike i mladih i sufinanciranje Istarske županije, Grada Pazina i Općina Cerovlje, Gračišće, Karojba, Lupoglav, Motovun, Sveti Petar u Šumi, Tinjan i Žminj, Program „Dnevni boravak i pomoć u kući starijim osobama“ djeluje već pune četiri godine. Usluge Programa „Pomoć u kući“ se na terenu pružaju za 125 osoba, dok se uslugama Dnevnog boravka koristi i do 40-ak osoba dnevno. Također je izrazio uvjerenje da će se uz podršku svih koji su do sada sufinancirali aktivnosti Programa, isti nastaviti provoditi i u narednim godinama. Uručivši im prigodne poklone, Gradonačelnik je svim korisnicima, djelatnicima i volonterima u Programu izrazio želju za mnogo zdravlja, sreće i osobnog zadovoljstva i uspjeha.
U ime korisnika skup je pozdravio i na posjeti zahvalio voditelj Programa Radenko Vadanjel, dok je pismo dobrodošlice pročitao korisnik Juraj Jop – Giorgio.
Korisnici Dnevnog boravka su se Gradonačelniku zahvalili na pomoći koju im Grad pruža, te predstavili svoje radove izrađene na raznim radionicama kroz godinu, kao i ispričali svoje dojmove s otvorenja samostalne izložbe korisnice Dnevnog boravka Letizije Monas, održane prošli petak, 28. rujna 2012. godine u svom rodnom Žminju.

Pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.