Gradonačelnik posjetio Dječji vrtić „Olga Ban“ i Dnevni boravak za starije osobe

2U povodu nadolazećeg Božića i Nove godine gradonačelnik Renato Krulčić i zamjenica gradonačelnika Mirjana Galant sa suradnicima posjetili su danas Dječji vrtić „Olga Ban“ i Dnevni boravak za starije osobe u Pazinu.

Na kraju 2013. godine želim se zahvaliti Vama djeco koji tijekom cijele godine vrijedno učite i radite te sudjelujete u mnogobrojnim gradskim manifestacijama. Želim vama i vašim obiteljima zaželjeti puno sreće i zdravlja u Novoj 2014. godini“- istaknuo je Gradonačelnik.

Vesna Rusijan Ljuština, ravnateljica Dječjeg vrtića „Olga Ban“, u ime vrtića zahvalila se okupljenima. U programu koji su djeca prigodno pripremila bilo je i pjesme i plesa i recitacija koje su stvarane uz predani rad odgajateljica i svih djelatnika Dječjeg vrtića u Pazinu.

Na radost djece, Gradonačelnik im je donio i poklone – košare s voćem, slikovnice i fotoaparat kojim će sačuvati sjećanja na najljepše dane u vrtiću. Ali i djeca su darivala Gradonačelnika i suradnike svojim slikama.

Nakon toga, uslijedio je posjet Dnevnom boravku za starije osobe u Spomen domu gdje je gradonačelnik Krulčić polaznicima boravka zaželio sve najbolje u nadolazećoj godini te im uručio prigodne poklone.

U neposrednom druženju korisnici Dnevnog boravka za starije osobe podijelili su s Gradonačelnikom i poneku pjesmu, šalu i recitaciju i zaželjeli da im dođe što češće.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.