Gradonačelnik primio svećenike i novinare

2Gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić u utorak, 17. Prosinca 2013., održao je tradicionalne prijeme za predstavnike Katoličke crkve te novinare koji djeluju na području grada Pazina posvećene nastupajućim božićnim i novogodišnjim blagdanima, a u povodu završetka poslovne 2013. godine.

Od svećenika prijemu su prisustvovali trviški župnik Anton Žufić, župnik župe Stari Pazin Željko Zec, gvardijan Franjevačkog samostana fra Alfons Orlić, lindarski župnik Maksimilijan Ferlin te ravnatelj Pazinskog kolegija – klasične gimnazije Alejandro Castillo Jiménez. Zahvalio se svećenicima na uspješnoj suradnji te im zaželio čestit Božić i nadolazeću 2014. godinu.

Na prijemu za novinare gradonačelnik se zahvalio novinarima na dobroj suradnji u prethodnoj godini te profesionalnom obavljanju posla informiranja javnosti. Uz to, ukratko se prisjetio i svih projekata iz 2013. godine te najavio planove za iduću godinu.

Uz gradonačelnika, prijemu su u ime Grada Pazina prisustvovali zamjenik gradonačelnika Veljko Brajković, voditelj Službe za unutarnju reviziju Roberto Ladavac, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo Daniel Maurović, predstojnica Ureda Grada Lucija Paro i pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti Nevija Srdoč.

pazin.hr

3 komentara na “Gradonačelnik primio svećenike i novinare”

  1. oh napisao:

    Da li su svećenici doblili i dnevnicu za dolazak?

  2. BijesSvevišnji napisao:

    Ne, već božićnicu i koeficijent.

  3. papa napisao:

    A di je Matika?

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.