Gradonačelnik primio učenike i studente stipendiste

krulcic_2.JPGGradonačelnik Renato Krulčić prekjučer (28.12.2010.) je u Velikoj vijećnici primio oko 40-ak učenika i studenata na tradicionalnom Božićno-novogodišnjem prijemu koji se za učenike i studente koji primaju stipendiju organizira potkraj godine. Fotografije i daljnji tekst možete pogledati pod Više.

U sastavu delegacije Grada Pazina uz gradonačelnika sudjelovali su Stjepan Gabrić, predsjednik Gradskog vijeća, članovi Komisije za stipendije Marija Ivić Kačan i Galiano Labinjan te pročelnici Boris Demark, Edi Ćus i Daniel Maurović, te djelatnici gradske uprave zaduženi za stipendije Emina Svilar i Anton Finderle.

U svom govoru gradonačelnik Krulčić je naglasio kako Grad Pazin stipendira 67 studentskih i 19 učeničkih stipendija, a u proračunu za 2011. je osigurano 640.000 kuna. Naglasio je daljnja ulaganja u visoko školstvo na području Grada Pazina, te će se tako u suradnji s riječkim Veleučilištem ove godine osigurati sredstva za prilagodbu prostora u vojarni nastavi i upravnim poslovima Veleučilišta.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.