Gradonačelnik primio uspješne učenike i mentore

Danas, 9. lipnja u dvorani Istra u Spomen domu gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić održao je prijem za uspješne učenike i njihove mentore osnovne i srednjih škola iz Pazina.

Prijem je započeo klavirskom skladbom Sonatina u d – molu koju je izveo Vedran Dušić, učenik Glazbenog odjela iz Pazina. Nakon uvodne skladbe gradonačelnik je u svom pozdravnom govoru pozdravio sve prisutne i izrazio zadovoljstvo što je i ove godine dvorana puna učenika koji su postigli izrazito visoke rezultate na državnim natjecanjima (76 nastupa na natjecanjima na državnoj razini i 21 mentora), te je napomenuo da je ove godine Pazin dobio priznanje portala gradonacelnik.hr kao treći grad u Hrvatskoj prema proračunskim izdvajanjima za odgoj i obrazovanje.

Nakon gradonačelnikovog govora slijedila je podjela prigodnih poklona za učenike i mentore Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin i nastup  Sare Cvijanović, učenice 4. razreda koja je izrecitirala pjesmu „Tri nonice” Drage Gervaisa.

Pokloni su podijeljeni i učenicima i mentorima Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile, kao i učenicima i mentorima Pazinskog kolegija klasične gimnazije. Na prijemu su također nastupili i učenici Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile, Anteja Hrelja s pjesmom Jadranke Stojaković Što te nema dok je kulturno – umjetnički dio program završen nastupom Vanese Brajuha skladbom Tarantela Moritza Moškovskog.

Posebnim toplim pljeskom nagrađen je govor profesirice Jadranke Červar, koja se okupljenima obratila u ime nagrađenih mentora. Uz nju, svoj je govor zahvale održala i predstavnica nagrađenih učenika Franceska Milohanić iz Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin. Voditeljica programa je bila Ana Tomišić iz Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile.

Microsoft PowerPoint – Prezentacija finale.pdf

Uspješni učenici i mentori 2017.xlsx

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.