Fotogalerija: Gradonačelnik u posjeti dječjim vrtićima za male i velike

SONY DSCTradicionalno uoči Božićno-novogodišnjih blagdana gradonačelnik Renato Krulčić u pratnji suradnika, posjetio je djecu, polaznike pazinskog vrtića „Olga Ban“ i korisnike Dnevnog boravka i pomoći u kući koji mnogi od milja nazivaju i „Dječjim vrtićem za starije“.

U dvorani Dječjeg vrtića okupila su se djeca svih odgojnih skupina i dočekali goste, gradonačelnika Krulčića i njegove suradnike, Luciju Paro, Maju Stranić Grah i Antona Finerlea. U veselom raspoloženju djeca su posjetiteljima predstavila svoj šaroliki program plesa, recitacija i glume te zasluženo dobili buran pljesak nazočnih.

Ravnateljica vrtića, Vesna Rusijan zaželjela je dobrodošlicu gostima, zahvalila je djeci na zanimljivom programu i istaknula kako su djeca „naše najveće blago!“

SONY DSC

Krulčić je također zahvalio djeci na prekrasnom programu koji su priredili, poželio im puno zdravlja, osmijeha i zadovoljstva u Novoj godini te uz košare slatkiša svakoj odgojnoj skupini poklonio knjigu uz poruku :“Ako naučite čitati i pisati, tada ćete moći sve napraviti u životu!“. Djeca su pak darovala goste svojim prigodnim blagdanskim radovima koje su izradili sa svojim tetama.

Nakon Dječjeg vrtića, gradonačelnik, Lucija Paro i Sanja Selar uputili su se u Dnevni boravak za starije osobe gdje su mu korisnici uz voditelja Radenka Vadanjela i domaćicu Sofi Cvitko zaželjeli dobrodošlicu. Krulčić im je čestitao predstojeće blagdane, zaželio dobro zdravlje i izrazio nadu da se će se naći i dogodine te im na poklon darovao veliku košaru voća. Ostatak vremena proveden je u razgovoru, druženju i zabavi.

SONY DSC

Korisnici Dnevnog boravka gostima su uručili svoje zanimljive rukotvorine.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.