Gradonačelnik u tradicionalnoj posjeti Poludnevnom boravku

Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana Gradonačelnik Renato Krulčić je danas, 16. prosinca, već tradicionalno sa suradnicama posjetio Poludnevni boravak za osobe s intelektualnim teškoćama Pazin. Poludnevni boravak od ožujka 2015. godine djeluje u Pazinu kao jedan od programa Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Istre.

U prigodno ukrašenom prostoru čije su ukrase korisnici sami izrađivali na svojim radionicama i u veselom ozračju desetak korisnika, sa voditeljicama Petrom Jurada, Marijanom Vrbica i Sophie Cristine Cvitko dočekali su Gradonačelnika i njegove suradnice. Posjetu su prisustvovale i ravnateljica CZSS Pazin Pavita Jelinčić i socijalne radnice Bruna Balde i Mirna Lukež ujedno i voditeljice Kluba koji svake srijede već godinama djeluje kao jedna od aktivnosti Poludnevnog boravka.

Korisnici su Gradonačelniku ispričali kako su tijekom godine provodili vrijeme u boravku, klubu i u aktivnostima izvan njih te koji su im događaji najviše ostali u lijepom sjećanju. Gostima su uljepšali današnji boravak u svojim prostorima izvevši nekoliko prikladnih pjesama koje su zajedno s voditeljicama uvježbali tijekom godine.

Gradonačelnik je izrazio zahvalnost Udruzi za osobe s intelektualnim teškoćama Istre koja je zaslužna za osnivanje i djelovanje Poludnevnog boravka u Pazinu kao i Istarskim domovima zdravlja, Ispostavi Pazin u čijim prostorima Poludnevni boravak djeluje.

Međusobno si zaželivši sretan Božić i mnogo sreće, zdravlja i uspjeha u Novoj 2020. godini Gradonačelnik Grada Pazina prigodno je darivao korisnike.

Više slika na https://www.pazin.hr/gradonacelnik-u-tradicionalnoj-posjeti-poludnevnom-boravku/

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.