GREEN TALKS program u Pazinu: “Bolje zgrade za ljude” namijenjen arhitektima i inženjerima građevine

U sklopu provedbe edukativnih aktivnosti u području zelene gradnje, Hrvatski savjet za zelenu gradnju, čiji je član i Grad Pazin, organizira mini simpozij “Green talks” namijenjen prvenstveno arhitektima i inženjerima građevine, ali i ostaloj zainteresiranoj javnosti.

Program će se održati 16. studenog 2017. u vijećnici Grada Pazina s početkom u 13 sati, a sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu ovdje.

Glavna tema mini simpozija je OBNOVIMO HRVATSKU „Bolje zgrade za ljude“. Osim promocije globalne kampanje Svjetskog savjeta za zelenu gradnju – Advancing Net Zero, ovaj Green talks će obuhvatiti i zakonsku regulativu vezanu za zgrade gotovo nulte energije i implementaciju na tržište te će veliki dio programa biti posvećen i novoj studiji koja dokazuje zapanjujuću korelaciju između loših uvjeta stanovanja i lošeg zdravlja ljudi. Bit će prezentirano kako preventivno nastupiti izbjegavanju daljnjeg procesa nastajanja loših zgrada te kako potaknuti ulaganja  u cjelovitu energetsku obnovu i „ozelenjavanje“ prostora, te svakako i kvalitetnu zaštitu od požara.

Više o programu pročitajte ovdje.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.