GSŠJD: Eko projektni dan

U okviru projekta Eko moja škola u Gimnaziji i strukovnoj školi Jurja Dobrile iz Pazina u srijedu, 29. studenoga 2017. godine, organizirat će se Eko projektni dan. Satnica: od 8,30 do 14,30 sati – rad u radionicama, finalizacija prezentacija i prezentacije. Od 10,00 do 10,30 sati – veliki odmor. Prezentacije rada radionica održavat će se od 11,00 do 13,00 sati u velikoj dvorani Škole (prvi i drugi razredi) i u polivalentnoj dvorani Školsko-gradske sportske dvorane (treći i četvrti razredi).

Gosti učenici iz Elektrotehniško računalniške strokovne šole in gimnazije iz Ljubljane predstaviti će dva projekta. Opća tema ovogodišnjeg Eko-dana je: Moja eko škola. Paralelno s radom u eko radionicama u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani Pazin održavat će se sportski susreti, rukomet (ž), košarka (m), odbojka (m) i nogomet (m), u kojem će sudjelovat uz domaćine učenici iz Ljubljane, Strukovne škole Eugena Kumičića iz Rovinja i Gimnazije Pula.

Profesori i učenici Strukovne škole Eugena Kumičića iz Rovinja pripremit će Eko marendu za djelatnike i goste (Eko marenda je od 10,00 do 10,30 sati).

GSŠJD

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.