Gustafi na prepunom forumu za Božić

Gustafi na prepunom forumu za BožićGustafi su i ove godine održali svoj tradicionalni rođendanski koncert kojim su proslavili 27 godina aktivnog postojanja. Ovoga puta, proslava je bila na prepunom Pulskom forumu, uz goste Los Cabelleros, s kojima su Gustafi na posljednjem albumu snimili hit “Katarina”. Više od 2000 ljudi pozdravio je Edi Djed Mraz Maružin i započeo četverosatni koncert u kojem su se izmjenjivali Gustafi i gosti, da bi za kraj svi zajedno odsvirali nekoliko hitova.

Gustafi su koncert započeli pjesmama s posljednjeg albuma, “F.F.”, koji je, kako doznajemo prodan u više od 25 tisuća primjeraka. Standardna postava Gustafa u sastavu Edi Maružin, Vlado Maružin, Čedomir Mošnja, Edin Pecman, Vedran Ružić, Tuna Dominik, Boris Mohorić, Barbara Munjas i Vedrana Maleković pjesme je pjevala u uobičajeno veselom tonu, a pokušaje da i drugi članovi benda preuzmu glavni vokal publika je zainteresirano popratila.

Drugi set odsvirali su Los Caballerosi i još jednom pokazali Pulskoj publici zašto nose tituli najboljeg Hrvatskog mariachi sastava. Kroz nekoliko svjetski poznatih pjesama, te neke svoje, predstavili su sebe i meksičku glazbu. Osmero glazbenika oduševilo je publiku svojom izvedbom “La Bambe” i “La cucharache”.

Ono što je uslijedilo, iznenadilo je sve prisutne: u trećem dijelu koncerta, Edi je na pozornicu pozvao bivše članove Gustafa, pa su se svi zajedno prisjetili starih hitova Gustafa. Tako je Tatjana Giorgi otpjevala “Kega si sanjala” i “Baby don’t cry”, Rusmin Obić je na gitari pratio cijeli nastavak koncerta, Alen Peruško na harmonici i Davor Milovan uskočili su za “Hey baby que paso”, Dido je cijelo vrijeme bio za udaraljkama, Ana Ljutić je pjevala prateće vokale, a pridružio im se i Nenad Jurcan.

Završnicu koncerta odsviralo je 24 glazbenika, a sam koncert okončan je pjesmom “La corona” čijom bi se izvedbom oduševili i njeni autori “Calexico”. Gustafi se nakon odlično odsviranog koncerta nisu vratili na bis, ali je publika bez obzira na to, kući otišla zadovoljna.

Fotke s koncerta: https://www.ipazin.net/gustafi/index.php?stranica=slike&cat_id=18.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=dtYUGWzUjMg.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.