“Hakla – RIM 2013″ – Radost loptanja pod obručem

2Mjesec dana nakon održanog kampa pazinski košarkaši predvođeni kapetanom Jerkom Ćusom, uz potporu Ivora Sirotića i Tedija Dausa te uvijek za spremnog za pomoć prijatelja i navijača kluba Ninnija Sirottija organizirali su tradicionalnu Haklu 2013. za RIM, javljaju iz kluba.

Pobjedničku momčad sačinjavali su Goran Brumnić, Tonči i David Ferenčić i Oleg Rajić. Drugi finalisti bili su Jerko Ćus, Tedi Dausa i Ivor Sirotić koji su poraženi s 21-19.

Najljepši potez utakmice bilo je zakucavanje mladog Davida nakon finte i prodora. Ponajbolji igrač turnira bio je za nekoliko mjeseci polustoljetni u punoj kondiciji Goran Brumnić koji je u prvoj fazi natjecanja trica imao 80 posto realizacije. U finalu je izgubio nakon pripetavanja u kojem su bili i Marko Tomac i kasniji pobjednik u tricama Tedi Daus.

Inače Tedi Daus u polufinalu hakle je odigrao odlično i pogodio pet trica redom protiv ekipe Vanje Miletića, Petra Ćus i Tedija Zgrablić. U drugom polufinalu Goran Brumnić je predvodio kasnije pobjednike protiv Emila Jurića, Aleksandra Krstića i Pujasa. Bilo je šest podjednakih ekipa koja je svaka mogla dobiti svaku, što se i pokazalo u utakmicama po skupinama. U polufinale se nisu uspjele plasirati ekipe lanjskih pobjednika u sastavu Nereo i Fabio Gržinić sa Vanjom Kalac, niti ekipa u sastavu Dino Fonović, Ante Ćus i Alen Zgrablić.

Dobar dojam ostavile su i dvije najmlađe ekipe i to Matija Opašić, Luka Tomac i Massimo Fabris, te ekipa Filip Perić, Natanm Turčinović i Toni Hrvatin.

U zakucavanju gledatelji su uživali u potezima pazinskog skakača Robija Dušića, te izvrsnoga Vanje Miletića i Davida Ferenčić, Na kraju je pobijedio Matija Opašić. Žiri su sačinjavali iskusni košarkaški znalci Goran Fabris, Dario Mišon, Valter Sirotić, Miran Buretić i Neven Ćus. Dan ranije na hakli i igri na dva, koša tri na tri i četiri na četiri, publiku i roditelje, ali i sebe razveseljavali su Lukšićeve i Ferenčićeve “bebe” igrači rođeni od 2001. do 2006. godišta.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.