Halid raspjevao Pazin

Halid Bešlić 2011Pune tribine pazinskog nogometnog igrališta scena su koja se ne može vidjeti često. Tokom sinoćnjeg koncerta Halida Bešlića te su tribine bile na nogama i zajedno s Halidom pjevale njegove najveće hitove.

Oko dvije tisuće posjetitelja, smještenih što na tribinama što na dijelu atletske staze, okupili su se već oko 9 sati kada su Koktelsi započeli sa svojim prvim setom, na svoj zabavan i prepoznatljiv način. Pozornica je bila smještena na travnjaku, okrenuta prema tribinama, čime su predsjednik NK Qubik Pazina i glavni organizator Veseljko Buić osigurali da travnjak ostane neoštećen.

Nešto prije deset sati Veseljko je na pozornicu pozvao Tarika Filipovića, koji se nakon sedam godina, nakon svima poznate scene s velikom dvoranom spomen doma, vratio u Pazin. Tarik je pozdravio svih, za što je dobio ogroman aplauz, pohvalio Koktelse koji na ovim područjima djeluju već 11 godina, te najavio zvijezdu večeri. Iznio je nekoliko detalja iz Halidova života i bogatog glazbenog opusa, ali prije nego što je pozvao “kralja sevdaha” na pozornicu, Veseljko Buić mu je uručio prigodnu plaketu kao zahvalu za dolazak na koncert. Plaketu je primio i Boris Fornažar, predsjednik NK Qubik Pazina zbog pomoći u organizaciji ovog glazbenog spektakla.

Halidov nastup bio je koncipiran u dva dijela. Prvi je dio započeo hitovima poput “Miljacke”, “Prvog poljupca”, “Dvadesete” i “Jesen u meni” koja je bila soundtrack filma Armin. Koju god da je pjesmu Halid pjevao, sva je publika pjevala s njim uglas. Prateći bend pokazao je zavidnu uigranost u svirci s Halidom. Nakon jednosatne svirke na scenu su opet stupili Koktelsi koji su svirali vlastite pjesme, ali i obrade poznatih”zabavnjaka”.

Drugio je dio Halidova nastupa započeo ispunjavanjem glazbenih želja – Halid je osluškivao koje pjesme publika pjeva, te ih je redom izvodio. Otpjevao je pjesmu Sarajevo, te ponovio neke od prije odsviranih hitova. Prije kraja koncerta, Veseljko mu je uručio prigodnu zahvalu u obliku plakete i poželio pjesmu “Prvi poljubac” za kraj večeri i koncerta.

iPazin.net

6 komentara na “Halid raspjevao Pazin”

 1. sumnivac napisao:

  Ne bih se složi da su to svi iz Pazina. Bilo je tu raznih registracija.

 2. Adidash napisao:

  Kako god. neka uživaju kome lijepo. nuzgred, nije loša ideja međusobno si dijeliti zahvalnice, tko zna gdje to može koristiti. :)
  “Hvala ti što si došao ovdje za naknadu.”
  Ili: “Hvala što ste dali cifru koju možemo platiti da dođete, to je lijepo od vas.”
  Nije loše ni za dopunu CV-a:
  “- primljena zahvalnica (plaketa, priznanje… umetni…) za dolazak i nastup na koncertu XY u XZ.” :)
  Olé!

 3. ja napisao:

  Sve je to divno i krasno… ali Buiću nije bilo baš svejedno kad je vidio da, usprkos reklamama na radiu, novinama i sl. nije prodano onoliko ulaznica koliko je on zamišljao. Pa to nezadovoljstvo prekriva izmišljenim brojem posjetitelja. A plakete je mogao podijeliti i svim posjetiteljima da ubuduće uvijek dolaze na koncerte koje on organizira (bilo da se radi o Koktelsima, Stavrosu, Zečiću, Oliveru, klapama ili Thompsonu).

 4. miro napisao:

  Bolje da razmišljaš o sebi a ne o drugom. Hvala.

 5. slavuj napisao:

  Ki je sad na redu, Ceca?

 6. ja napisao:

  s njim je sve moguće!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.