HDZ Tinjana za načelnika podržava SDP-ovca

2Općinska organizacija HDZ-a Tinjan na predstojeće lokalne izbore s listom za Općinsko vijeće izlazi samostalno, a kako nemaju svog kandidata, za načelnika će podržati SDP-ovog kandidata Gorana Hrvatina, najavili su u tinjanskom HDZ-u.

Ovaj u hrvatskim razmjerima krajnje neobičan potez, Boris Mofardin, predsjednik tinjanskog HDZ-a pojašnjava Hrvatinovom kvalitetom. – Podržavamo ga kao osobu, neovisno o stranci. Dobro ga znamo i smatramo da nudi kvalitetan program.

HDZ-ova lista za Općinsko vijeće, najavljuju u Tinjanu, i dalje će kao i do sada podržati napredak, svako stvaralaštvo, slobodu kretanja i izražavanja u svrhu općeg boljitka cjelokupne zajednice. Pri tome izdvajaju izgradnju dječjeg vrtića u Tinjanu, dovršetak infrastrukturnih projekata kao što je rasvjeta, asfaltiranje ceste Brečevići – Žužići, Kučići – Radetići, ali i svaki društveno dobronamjerni razvojni i održivi projekt.

Svoju podršku kandidaturi Gorana Hrvatina već je ranije izrazila i Nezavisna lista Vlade Ivetića, bivšeg načelnika Tinjana.

ipress.hr

1 komentara na “HDZ Tinjana za načelnika podržava SDP-ovca”

  1. ćo napisao:

    SDP=HDZ ista stranka

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.