Hitna je bitna! Poreč je s nama, ma koliko oni lagali o tome!

Jučer su se u borbu za bolju hitnu pridružili Labinjani, a danas to čine Porečani. Dobro jutro Poreč!

Ukoliko ste danas vidjeli najnoviju vijest u Glasu Istre u kojoj se navodi da su u Poreču zadovoljni novim sporazumom, koji hitnoj nije donio ništa, možda ćete se naći iznenađeni. Kako sad zadovoljni, a ipak potpisuju peticiju? Riječ je o još jednoj obmani kojom se pokušava otupjeti glas građana i akcije za bolju hitnu. Stvari iznesene u tom članku su čista laž i ne predstavljaju mišljenje djelatnika Hitne medicinske pomoći Poreč. Sve je to konstrukcija onih koji su složili i sa Županom potpisali sporazum koji hitnu vraća stotine godina unatrag.

Sporazum potpisan između Županije, Istarskih domova zdravlja (IDZ) i Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije (ZZHMIŽ), kreacija je onih koji su se oduvijek, poput ravnatelja IDZ-a dr. Ante Ivančića, borili protiv razvoja hitne i onih, poput privremene ravnateljice ZZHMIŽ dr. Družetić-Božić, koje je postavio Župan. Pitanje za vas glasi: Kome vjerujete, djelatnicima hitne ili ovim «stručnjacima»?

HMP Pazin, Labin i Poreč moraju dobiti dodatne medicinske timove!
Za svoj novac zahtjevamo bolju zdravstvenu skrb!
Podržite peticiju i recite im što mislite!

peticija.hitna-pazin.org

2 komentara na “Hitna je bitna! Poreč je s nama, ma koliko oni lagali o tome!”

  1. hitnoca napisao:

    Prava vijest će bit ako porečani puste Družetićku živu s današnjeg sastanka voditelja hitnih u Puli. ;-) Nevjerojatno je u takvoj službi imati za šefa nekoga koga nisu izabrali djelatnici, već je postavljen od strane politike, i ne radi u interesu službe već politike. Neke običaje iz bivših vremena nikako ne možemo odbaciti. Da nije doslovno tragično, bilo bi smiješno.

  2. stana napisao:

    Vjerujem djelatnicima hitne, jer nažalost tamo smo bili česti posjetioci, pa smo vidjeli kao i u kakvim uvjetima rade.
    Neka smanje glavarine za doktore koji imaju sklopljen ugovor sa HZZ pa neće biti prblem naći novce za timove hitne biti će ih i viška.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.