Hitnoj medicinskoj pomoći Pazin donirano 200 tisuća kuna

tht_pazin_2011.jpgU sklopu tradicionalne donacije ustanovama hitne medicinske pomoći, Hrvatski Telekom je na danas održanoj konferenciji za novinare uručio financijska sredstva Hitnoj medicinskoj pomoći Pazin. Ustanovi je donirano 200.000 kuna, a to je zadnja od ukupno četiri donacije koje su predane ustanovama diljem Hrvatske. Uz Hitnu medicinsku pomoć Pazin, po 200.000 kuna su primili i Županijska bolnica Čakovec, Dom zdravlja Požeško-slavonske županije te Dom zdravlja Korčula.

Donaciju Hrvatskog Telekoma primio je dr. Ivor Ković, voditelj Hitne medicinske pomoći Pazin i Istarskih domova zdravlja – Ispostava Pazin tom prilikom naglasivši: „Zbog složenosti terena koji pokrivamo i teških nesreća na koje interveniramo, neophodno nam je potrebna moderna i kvalitetna medicinska oprema. Donacija Hrvatskog Telekoma će nam omogućiti zamjenu stare i dotrajale opreme, koja će našoj ustanovi omogućiti postizanje visoke razine spremnosti“.

Predajući donaciju u ime Hrvatskog Telekoma, Darko Ušić, viši menadžer za poslovne korisnike, podsjetio je kako je kompanija podršku službama hitne pomoći započela 2006. godine s ciljem izravnog sudjelovanja u unaprjeđenju zaštite i spašavanju ljudskih života te podizanju kvalitete zdravstvene zaštite.

Podršku službama hitne medicinske pomoći HT je započeo prije pet godina vodeći se idejom kako su brzina i efikasna komunikacija od ključne važnosti za spašavanje ljudskih života. Služba hitne medicinske pomoći odabrana je kao primatelj zbog njezinoga općeg značaja za društvo u cjelini te za pojedince, bez obzira na dob, spol, prebivalište ili društveni status. Ukupna vrijednost dosadašnjih donacija koje je HT usmjerio prema hitnoj medicinskoj pomoći iznosi gotovo 11 milijuna kuna čime je, ujedno, potvrđen status kompanije koja snažan naglasak stavlja na društveno odgovorno poslovanje i brigu za zajednicu u kojoj djeluje.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.