HKS: “Hvala Pazinu što je živio za All Star i košarku”

All Star 2007/08 PazinIzvješće predsjednika HKS-a gosp. Danka Radića bilo je puno hvale za organizaciju All Star utakmicu krajem prošle godine. Zahvalio je svima koji su te dane živjeli samo za košarku, žrtvujući svoje privatne obveze. Košarka i Pazin imaju veliku zajedničku prošlost ali i budućnost, zato dok je Pazina bit će i košarke.

Prenosimo dio izjave predsjednika HKS-a Danka Radića:

“Donesena je odluka da se tradicionalni All Star susret održi u prosincu, u Istri u gradu Pazinu. Ova odluka je bila pun pogodak u smislu revijalnih utakmica koje populariziraju košarku u tako zvanim manjim košarkaškim sredinama. Košarkaški djelatnici KK Purisa, Grad Pazin i Istarska županija ispunili su naša očekivanja. Svi sudionici utakmice posebno su isticali odličnu organizaciju. Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta i to je bila dodatna velika inspiracija akterima utakmice, kao i akterima show programa. Uživali smo i velika hvala svima koji su te dane živjeli samo za košarku žrtvujući svoje privatne obveze.”

Također nakon Damira Ćusa u razdoblju od 1997. do 1999. godine, te Gorana Fabrisa do prošle godine Istarska županija ponovo ima člana u upravnom odboru HKS-a. Po drugi put izabran je Goran Fabris.

Dodajmo tome i vijest da je Pazinac Pankracije Barać sa svojim klubom Zadrom postao prvak Hrvatske. Čestitamo!

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.