Hladno jutro; u Lanišću -8°C, Buzetu i Pazinu -6°C, sutra oblačnije

vremenska_prognoza.jpgDanašnje jutro bilo je najhladnije ove jeseni. Temperatura zraka u Lanišću na Ćićariji spustila se na hladnih -7,9°C, a jači mraz zabilježen je i po kotlinama i nizinama unutrašnjosti Istre. Nakon Lanišća najhladnije je bilo u Buzetu uz -6,4°C i Pazinu gdje je bilo -5,8°C. U Livadama je izmjereno -5°C, a negativna temperatura zraka ponegdje je zabilježena i uz obalu, kao primjerice u Dajli, Umagu, Barbarigi i Medulinu.

Sutra nas očekuje oblačnije vrijeme, a samim time i jutarnje temperature zraka bit će osjetno više u odnosu na današnje. Tek će rijetko biti slabih oborina, i to prvenstveno na jugozapadu i jugu Istre. Na Učki iznad 900 metara nadmorske visine može biti i malo snijega. Zapuhat će slaba do umjerena, u drugom dijelu dana jaka bura koja će u noći na nedjelju ponegdje imati olujne udare.

Od nedjelje nas očekuje sunčanije vrijeme iako će povremeno biti više oblaka, naročito u ponedjeljak. Temperature zraka bit će postupno svakim danom sve više,  dnevne vrijednosti veći dio idućeg tjedna kretat će se u rasponu između 10 i 14°C.

istramet.com

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.