Hrabra igra pazinskih košarkaša u Malom Lošinju

2Odlučno su krenuli Pazinci (pola ekipe juniori koji su prvi puta igrali u lošinjskom ambijentu) i u napadu ritmom Dina Fonovića i tricama Dausa, Fabrisa i Petra Ćus te uz nadmoć Mlekuša nad Budinićem došli do 25-15.

Međutim umjesto da se odvoje ili barem sačuvaju prednost svojom dekoncentracijom vraćaju do kraja četvrtine domaće na 22-25. Pokušava nekoliko minuta odigrati ozljeđeni Jerko Ćus, ali kako to obično bude ozljeđuje se i Luka Brajković. Najviše problema u nedostatku odsutnih iskusnih visokih i “teških” igrača Pazinci imaju sa Kovačevićem i Jakovljevićem koji u drugom dijelu sa “poznatom lošinjskom agresivnosti” pali publiku i motivira suigrače u obrani. Rezultat se kreće nekoliko koševa u korist domaćina. Dvije minute do kraja gosti kreću sa pet niskih igrača na sve ili ništa, ali trice cure iz koša, ne pogađaju se slobodna bacanja, junior Horvat dočekuje svoje minute i domaći završavaju utakmicu s najviših 13 razlike. Pazinci u sljedećem kolu očekuju pobjedu pred svojom publikom, te odlaze sa otoka svjesni da su odigrali hrabru utakmicu platili danak propustima, nekompletnosti i neiskustvu ekipe, ali i da će “lošinjsko grotlo” biti neosvojiva tvrđava za puno ekipa u drugoj ligi zapad.

Jadranka – Ghia staff Pazin- 84-71 ( 22-25, 21-15, 20-16, 21-15) Gledatelja 200, Suci: Kovačić i Šverko oba Rijeka, Trice Jadranka 8, Ghia staff Pazin 7 , Pet osobnih : Tomac

Jadranka: Starčević, Stojnić 6, Tariba 14, Herenda, Žeželj 6, Horvat 13,Kremenović 2, Jakovljević 10, Kovačević 25, Mužić 2, Budinić 1.

Ghia staff Pazin : Mlekuš 7, Petar Ćus 19, Fabris 5, Fonović 23, Jerko Ćus, Daus 9, Rogović, Brajković, Tomac 6, Rilak, Banko.

KK Ghia Staff

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.