Hrvatska neće u EU bez Lisabonskog ugovora

EUInteres EU-a je širenje na Balkan, ali bez ratifikacije Lisabonskog ugovora ne može biti daljnjeg širenja, uključujući i Hrvatsku, rekao je francuski predsjednik Nicolas Sarkozy.

”Vjerujem da je interes Europe širenje na Balkan. No, ne može se širenjem rušiti Europu. Ako se ne želi Lisabon, imat ćemo sporazum iz Nice, Europa 27-orice bez Hrvatske”, rekao je Nicolas Sarkozy .

Dodao je i kako je irsko ‘ne’ zadaću francuske prilikom predsjedanja EU-om učinilo složenijom, te da je prioritet ograničiti problem na Irsku, dok ostali ”moraju nastaviti s ratifikacijom, pri tome mislim na češke prijatelje”.

”Neće biti proširenja Europe ako ne budemo mogli reformirati institucije”, rekao je i najavio kako Europi želi zadati ”zdravi šok”.

Net.hr

1 komentar na “Hrvatska neće u EU bez Lisabonskog ugovora”

  1. Anonimno napisao:

    Ovi uzorni građani i voditelji Europske unije (rastave, ljubavnice, pronevjere, bahatost kao moralni stup) će za nas napraviti pravi mali raj na zemlji. Ne mislite li i vi tako. Ovi Ljudi su sposobni: trpati sebu u dzep i raditi prave male kolonije po cijeloj evropi. Jedno od njih će biti i hrvatska. Mala kolonija jednog velikog kolonijalnog carstva zvanog EU (tj. i za privatni interes vladajućih karika). Kako bi njihove tvrtke zavladale na našem području. Tj . tvrtke njihovih sponzora. I tako su fino uništili većinu zemalja EU uvišestručavajući buđete tvrtki svojih prijatelja. Dok narod ima sve veće breme na vratu, kredite koje ne mogu isplatiti niti da prodaju sve organe (bubrege srce itd).

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.