Hrvatske odbojkašice otputovale na EP, Lovrinov prepun samopouzdanja

2Hrvatska odbojkaška reprezentacija u srijedu popodne krenula je iz zagrebačke zračne luke put Dresdena, gdje će od petka do nedjelje u skupini C odigrati prve tri utakmice na Europskom prvenstvu.

Izabranice izbornika Igora Lovrinova na putovanje su ispratili dužnosnici Hrvatske odbojkaške udruge. Prva utakmica hrvatske reprezentacije, na rasporedu je u petak od 17.30 sati, a s druge strane mreže bit će azerbajdžanske odbojkašice. Hrvatice još očekuju ogledi protiv Rusije i Bjelorusije.

– Stanje u reprezentaciji je odlično. Prepuni samopouzdanja i ambicija krećemo u najvažnije ovogodišnje natjecanje. Kad riješimo pitanje plasmana u nastavak natjecanja iz skupine u kojoj nas očekuju Azerbajdžan, Rusija i Bjelorusija, razmišljat ćemo o idućim suparncama, naglasio je hrvatski izbornik Igor Lovrinov, kojem će u radu reprezentacije pomagati trener Alen Pavačić, liječnik Ljudevit Sović, fizioterapeut Dean Mistura, statističar Sebastjan Mavrič i team manager Bojan Mirković.

Među 12 najboljih uzdanica hrvatske odbojke našle su se: Senna Ušić Jogunica, Ana Grbac, Mira Topić, Bernarda Ćutuk, Mia Jerkov, Ivana Miloš, Sanja Popović, Samanta Fabris, Bernarda Brčić, Martina Malević, Jelena Alajbeg i Maja Poljak.

sportcom.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.