Istrakon: Hrvatski Copperfield u Pazinu će zapaliti svoju pomoćnicu

SpaljivanjeZa vrijeme Istrakona, u petak, 28.03.2008, točno u 19:30 sati, hrvatski iluzionist i hipnotizer Josip Ciganović će na platou pazinskog Spomen doma izvesti jednu od njegovih najpoznatijih i najopasnijih točki. Pred svim posjetiteljima Istrakona i slučajnim prolaznicima zapaliti će svoju atraktivnu pomoćnicu, koja će do kosti izgorjeti.


Ovaj vrlo složeni performance, javnost i novinari su imali priliku do sada vidjeti svega tri puta i zato vjerujte, dugo ćete ga pamtiti, a vidjeti ga ponovo možda nikada, jer ga izvode svega tri do pet iluzionista u svijetu – piše istrakon.hr

Josip Ciganović je danas najpoznatiji iluzionist u Hrvatskoj, a već godinama je poznat medijima kao hrvatski David Copperfield. Najpoznatije točke koje su ga proslavile su prolazak kroz zidine pulske arene, vožnja zavezanih očiju 240 km/h, vlastito streljanje, oslobađanje iz Houdinijevoga sanduka, živ zapaljen u automobilu i tako dalje. Od 1995. godine programe izvodi uz asistenciju atraktivnih pomoćnica, a gostuje po cijeloj Hrvatskoj, pa i u inozemstvu. Redoviti je izvođač zabavnih programa po školama i vrtićima, trgovačkim centrima i hotelima, a djeca i odrasli jednostavno obožavaju njegove točke.
Osim ove točke, svi gosti Istrakona 2008., će imati priliku, da u subotu, 29. 03., s početkom u 22:30 sati, u holu pazinskog Spomen doma, pogledaju i njegov humorističko mađioničarski „Magic Show”.

Organizatori Istrakona i ove nam godine kao i uvijek pripremaju puno zanimljivih događaja, uz hrvatskog Copperfield, bit će tu i stand up show “Goran & Goran”, 2. svjetsko prvenstvo u “Star Trek boćanju” u suradnji s udrugom „Kulturni front”, pa James Bond – Texas Holdem Poker, razna predavanja i tako dalje. Počasni gost Istrakona ove godine je John Anthony West, pisac i nezavisni Egiptolog, koji proučava i piše o drevnom Egiptu već više od 30 godina. Uz njega moći ćemo upoznat i Džela Hadžiselimovića s kojim će se obavit jedan razgovor. Kako god, možemo očekivat vrhunsku zabavu od 28.03 do 30.03.2008 u Pazinu.

cesko_jr

2 komentara na “Istrakon: Hrvatski Copperfield u Pazinu će zapaliti svoju pomoćnicu”

  1. Anonimno napisao:

    hehehe… ca bi sad steli obnavljat hall od spomen doma?

  2. Anonimno napisao:

    …kako stvari stoje, izgleda da će bit i roštilja ove godine…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.