Hrvatski Copperfield u Pazinu će zapalit svoju pomoćnicu

Za vrijeme Istrakona u petak, 28.03.2008., točno u 19:30 sati, hrvatski iluzionist i hipnotizer Josip Ciganović, će na platou pazinskog Spomen doma izvesti jednu od njegovih najpoznatijih i najopasnijih točki. Pred svim posjetiteljima Istrakona i slučajnim prolaznicima zapalit će svoju atraktivnu pomoćnicu živu, koja će do kosti izgorjeti.

Ovaj vrlo složeni performance, javnost i novinari su imali priliku do sada vidjeti svega tri puta i zato vjerujte, dugo ćete ga pamtiti, a vidjeti ga ponovo možda nikada, jer ga izvode svega tri do pet iluzionista u svijetu prenosi istrakon.hr

Josip Ciganović je danas najpoznatiji iluzionist u Hrvatskoj, a već godinama je poznat medijima kao hrvatski David Copperfield. Najpoznatije točke koje su ga proslavile su prolazak kroz zidine pulske arene, vožnja zavezanih očiju 240 km/h, vlastito streljanje, oslobođanje iz Houdinijevoga sanduka, živ zapaljen u automobilu i tako dalje. Od 1995. godine programe izvodi uz asistenciju atraktivnih pomoćnica, a gostuje po cijeloj Hrvatskoj, pa i u inozemstvu. Redoviti je izvođač zabavnih programa po školama i vrtićima, trgovačkim centrima i hotelima, a djeca i odrasli jednostavno obožavaju njegove točke.
Osim ove točke, svi gosti Istrakona 2008., će imati priliku, da u subotu, 29. 03., s početkom u 22:30 sati, u holu pazinskog Spomen doma, pogledaju i njegov humorističko mađioničarski „Magic Show”.

Organizatori Istrakona i ove nam godine kao i uvijek pripremaju puno zanimljivih događaja, uz hrvatskog Copperfield, bit će tu i stand up show “Goran

© iPazin.net portal 2001. - 2024.