Humanitarna akcija “Zajedno protiv korone”

Potaknuti stalnim upitima građana koji žele pomoći našoj zajednici koja je pogođena koronavirusom Društvo Crvenog križa Istarske županije u dogovoru sa Stožerom Civilne zaštite IŽ odlučilo je pokrenuti humanitarnu akciju pod nazivom: „Zajedno protiv korone“. Financijska sredstva koja će se u toj akciji prikupljati namijenit će se kupnji zaštitne opreme za zdravstvene ustanove čiji
je osnivač Istarska županija i to za Opću bolnicu Pula, , Zavod za javno zdravstvo Istarske županije, Nastavni zavod za hitnu medicinu Istarske županije, Istarske domove zdravlja, Specijalnu bolnicu za ortopediju i rehabilitaciju„Martin Horvat“. Osim za zdravstvene ustanove dio sredstava namijenit će se za operativne snage u sustavu Civilne zaštite IŽ i to vatrogasce,
policiju, Crveni križ, HGSS. Naravno, da nismo zaboravili ni one najpotrebitije, a to su građani koji su pogođeni situacijom s koronavirusom. Za njih će društva Crvenog križa pripremati pakete s namirnicama i higijenskim potrepštinama.
Da bismo mogli raditi po zdravstvenim ustanovama, terenu, donositi hranu i druge potrebe za naše sugrađane moramo imati adekvatnu zaštitnu opremu.
Zbog trenutne situacije potrošnja zaštitne opreme je višestruka od uobičajene, stoga je potrebno stalno nabavljati novu kako se ne bismo doveli u situaciju da ostanemo bez iste.
Mi smo tu zbog naše zajednice i još vas jednom molimo da ostanete doma!

Ukoliko želite nekako pomoći i ovo je jedan način! Svi zajedno protiv korone!

Žiro račun otvoren je pri OTP banci: IBAN:HR3824070001500008436
Svrha uplate: Za humanitarnu akciju“ZAJEDNO PROTIV KORONE“
Za uplate iz inozemstva BIC(SWIFT) code: OTPVHR2X

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.