Humanitarna biciklijada u Pazinu

Društvo tjelesnih invalida Pazin u suradnji sa Sportskim društvom „Trickeri“ Pazin, MTB Istra-Pazin i BK „Sv. Petar u Šumi“ povodom 03. prosinca – Međunarodnog dana osoba s invaliditetom organizira 5. humanitarnu biciklijadu:

„Biciklom za zdrav život u humanitarnoj akciji“.

Biciklijada je prilagođena za sve uzraste, vozi se laganim tempom po asfaltnoj podlozi-cesti, tako da mogu sudjelovati svi koji znaju voziti bicikl, bilo na cijeloj dionici ili samo na njenom jednom dijelu. Ukupna dionica iznosi oko 40 km, a ove će nam se godine po prvi puta pridružiti i atletičari (maratonci) koji su iskazali interes za sudjelovanjem u ovom humanitarnom projektu.

Na našoj prvoj biciklijadi sudjelovalo je 40 biciklista, a ove godine na jubilarnoj-petoj po redu očekujemo rekordni broj biciklista u dvije kategorije (trkaći i MTB bicikli), te rekreativce i atletičare..
Po završetku biciklijade u hotelu „Lovac“ će uz pašta party i prigodno druženje najboljima biti podijeljene medalje i bogate nagrade sponzora.

Sredstva prikupljena od kotizacije za sudjelovanje na biciklijadi (kotizacija iznosi 40 kn) i humanitarnog koncerta koji će se održati 04.12.2009. u Spomen domu, namijenjena su za kupnju specijalnog kombi vozila prilagođenog osobama s invaliditetom koje će biti prvo takvo vozilo namijenjeno prijevozu osoba s najtežim invaliditetom na području Središnje Istre-Grada Pazina i sedam Općina Pazinštine.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u što većem broju i zahvaljujemo što nam već petu godinu uzastopce pomažete svojim donacijama, a sve u cilju poboljšanja života osoba s invaliditetom.

„Biciklom za zdrav život u humanitarnoj akciji“-osnovni podaci

Nedjelja 15.11.2009. Trg Slobode, Pazin
Start atletičara: 12,00 sati
Start biciklista: 13,00 sati
Dionica: Pazin, Trg slobode – Sv. Petar u Šumi (okrjepa) – (leteći start) Žminj – Gračišće (okrjepa) – Pazin, Trg slobode
Etapa od Žminja do Gračišća biti će natjecateljska u dvije kategorije (MTB bicikli i trkaći bicikli)

Kotizacija po sudioniku/ci: 40 kn

U slučaju lošeg vremena biciklijada biti će se održati u nedjelju 22.11.2009.

Za dodatne informacije slobodno nam se obratite:

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.