Humanitarna čajanka za samohranog oca šestero djece

Djeca su najveća sreća u životu, za djecu i zbog djece učinili bi sve, doslovno sve. Tužna priča dolazi nam iz Žminja. Još prije samo mjesec dana, bezbrižna obitelj; tata, mama i šestero djece od kojih najstarija Marija ima 9 godina a najmlađi Matej nepuna tri mjeseca, uživala je u obiteljskoj sreći.

No, preko noći se sve promjenilo, 28-godišnja Željka iznenada je preminula od zastoja srca a otac, koji bi za djecu otišao i na kraj svijeta, suočio se sa gubitkom majke svoje djece, sa gubitkom supruge zbog koje je svojedobno rekao ‘dok nas smrt ne rastavi’.
No ta smrt je došla prerano i oni sada trebaju našu pomoć. Ovim putem pozivamo sve naše slušatelje da dođu u subotu 6. veljače od 20h u Multimedijalni centar u Rovinju na humanitarnu čajanku Rovinj FM-a, odnosno da uživaju u sjajnom glazbenom opusu Dr. Doca i live izdanju Muzičkog vremeplova te u duo TNT i našeg Tea Tianija. Svatko neka pomogne u skladu sa svojim mogućnostima, prilozi će biti dobrovoljni a sav prikupljeni prilog namijenjen je samohranom ocu šestero djece.

Jer dobro se dobrime vraća.

Rovinj FM

© iPazin.net portal 2001. - 2024.