Humanitarne akcije Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile

U prosincu, mjesecu darivanja Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile organizira dvije humanitarne akcije.

U srijedu, 17. prosinca 2008., s početkom u 18,00 sati, u Maloj koncertnoj dvorani Spomen doma Pazin održat će se koncert CARPE DIEM.

Na koncertu nastupaju sadašnji i bivši učenici naše Škole Daniel Cunjac, Eva i Laura Ivančić, Luka Šverko, Andrea Pochrzest ( Pohšest), Paula Jurman te Oscar Rene Bel, Petar Janko, Davor Laćak, Kristina Ilić, Ivan Banić i Darko Matošević. Na koncertu će biti izvedene skladbe iz filmova, mjuzikla i sl. Svi aranžmani djelo su Daniela Cunjca. Cijena ulaznice je 30,00 kuna. Ulaznice će se prodavati u Školi prije koncerta, a u Spomen domu na dan koncerta od 16,00 sati. Prihod od ulaznica namijenjen je pomoći obitelji oboljele učenice Škole.

Od utorka, 16. prosinca 2008., u Školi će se prodavati kalendar za 2009. godinu s motivima krajolika i veduta naselja središnje Istre. Kalendar će besplatno tiskati Josip i Mirjana Ferenčić iz Ježtiska. Cijena kalendara je 30,00 kuna. Prihod od prodaje kalendara namijenjen je pomoći obitelji učenice trgovačke struke Nikoline Gržević iz Cerovlja koja je stradala lani u prometnoj nesreći.

Josip Šiklić, prof.
www.gssjd.hr

2 komentara na “Humanitarne akcije Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile”

  1. aravnic napisao:

    Dosta o tomsonu….

    Ovo je nešto puno bolje, kvalitetnije i humanije…
    Ne košta 80 nego 30 i usput pomažete.

  2. adam napisao:

    Ovo je za svaku pohvalu! Bravo GSSJD. Profesori i učenici škole čiju tradiciju nastavljate, prije stotinjak su godina bili jedan od motora kulturnog i društvenog života u ovom gradu. Danas su potpuno drugačija vremena, u kojima je najčešće jako teško naći motiv za društveni angažman bilo kojem pojedincu, a kamoli skromno plaćenim prosvjetnim radnicima. Zato još jednom: bravo!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.