Humanitarni malonogometni turnir “Rim 2011”

Mali nogometOve godine povodom pučke fešte u Pazinu, MNK Novo Naselje organizira humanitarni malonogometni turnir koji će se održati, iza «Osnovne škole Vladimira Nazora» (na rukometnom igralištu), 4., 5. i 6. kolovoza 2011.

Na navedenom turniru sudjelovati će, osim domaćina MNK Novog Naselja, i mnoge druge ekipe iz Istre i Primorsko – goranske županije, kao i susjedne nam Slovenije. Sve zajedno jamči nam mnogo uzbuđenja tijekom trodnevnog turnira! Uz malonogometne okršaje na terenu, biti će i zabavnog programa te jela i pića na obližnjem šanku.

Ovom prilikom pozivamo Vas da u skladu s Vašim mogućnostima potpomognete naš projekt koji ima i humanitarni karakter jer sav prihod od sponzorskih priloga i prodaje pića biti će usmjeren za pokrivanje troškova liječenja našeg sugrađanina i prijatelja, Igora Stranića.
Vaše donacije mogu biti u bilo kojem obliku (novčane / nenovčane). Ukoliko ste voljni pružiti pomoć našem prijatelju, to možete učiniti i uplatom na broj žiro – računa: 2340009-1110287164 kod PBZ banke.

Dođite, uživajte i svojim prilogom pomognite Igoru!!”

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.