“Idilična lokacija za horror filmove”

Hotel LovacOvo je samo jedan od komentara koji su jučer osvanuli na internetu nakon objavljivanja slika iz pazinskog hotela – motela “Lovac” na blogu blogtemazo.blog.hr! Nakon njega, vijest je objavio i Dnevnik.hr, portal NoveTV, a nakon toga mnogi ostali među kojima su i Monitor, Blog, Barkun, RegionalExpress i Radio052, a vjerujemo da nam je još koji i promaknuo!

Među komentarima koje su ljudi na blogu napisali, može se pročitati svašta. Nekima je presmiješno, nekima budi stare uspomene na nekad davno posjećeni motel, dok se neki zgražaju nad svime, a pogotovo cijenom koja uspoređujući sa cijenama “vani” nije nimalo povoljna za ovakav smještaj. Tako se među komentarima moglo pročitati: “oni špicevi, idealni za zataknuti kakvu japančicu usred bijesnog seksa” zatim blogerka rudarka.blog.hr piše kako je i ona spavala u nekoj preuređenoj garaži usred Istre, na neudobnom krevetu – valjda im je prabaka umrla na njemu. Neki Lovca uspoređuju sa motelom kao iz Alan Forda, pero06.blog.hr smarta kako je upravo hotel Lovac idilična lokacija za snimanje horror filmova, a visionthing.blog.hr je došao do zaključka da je ovdje sniman Hostel!

Međutim, bilo je i pozitivnih kritika na račun Lovca! Usluga i “tete” koje tamo rade pohvaljene su nekoliko puta, uključujući hranu koja se tamo priprema što možemo i mi potvrditi iz vlastitog iskustva.

Ovom Vas prilikom pozivamo da pošaljete članak na iPazin (gore desno – klik na “pošalji članak”) ukoliko doživite nešto slično da se svi smijemo pa bilo to i na vlastiti račun!:)

Vaš iPazin portal

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.