IDS protiv IDS-a

Što se to, odjednom, događa u IDS-u? Nezadovoljstvo umaških IDS-ovaca, koje se zadnjih četiri godine gomilalo, a koje je vrh stranke isto toliko zataškavalo i ignoriralo, pokazalo je da u naizgled idiličnom, apsolutno svemogućem Istarskom demokratskom saboru ipak ne cvjetaju ruže. Aktualni sukobi koji su nedavno (ili napokon) izašli na vidjelo jasno upućuju na to da, kad voda dođe do grla, ni vladajuća stranka na Poluotoku nije imuna na unutarstranačka previranja.

Redovi su se prorijedili, sve je kulminiralo prije dva dana kada su svoj izlazak iz stranke potpisala čak 62 umaška člana, a to je, što god itko rekao da pokuša minorizirati štetu, impozantna brojka. Među njima su i istaknuta imena poput bivše gradonačelnice i aktualne dogradonačelnice Umaga, dva vijećnika i tri fiducijara. Osim toga, sa sjevera “prijete” i novim valom iščlanjenja, kako kažu, još 15 članova.

Više na Glas Istre https://www.glasistre.hr/pula/ids-protiv-ids-a-582713

 

1 komentar na “IDS protiv IDS-a”

  1. Franjo G. napisao:

    Stvar je vrlo jasna u Umagu aktualna vlast radi vjerojatno dobro i kvalitetno. Osobe kojime je stalo do boljitka grada i njegovih građana (neovisno kojoj stranci pripadaju) shvaćaju da politikanstvo samo radi politiziranja i prikupljanja političkih poena besmisleno i glupo pa su učinili mudar potez.
    Zaprijetili su vlastitoj stranci i njezinom čelništvu i rekli dosta. Grad mora ići naprijed bez obzira na politiziranje i stranačko jednoumlje.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.